Gyereknapi sportfoglalkozások

Gyereknap alkalmából a felső tagozat számára szervezett aktív digitális  sportfoglalkozások, sportágbemutatók, versenyfeladatok lebonyolítása az 1-4. órában forgószínpad-szerűen mindenki legnagyobb megelégedésére rendben lezajlottak.

Szegi Csaba a Csepeli Öttusa és Vízi- Sport Egyesület részéről két segítő hallgatóval a Testnevelési Egyetemről és egy mentőtiszt bevonásával biztosította a négy helyszínt és szervezte a feladatokat, sportjátékokat. A foglalkozásokat igyekeztünk a testnevelés órákhoz igazítani, hiszen a gyerekeknek célszerű volt átöltözni.

Mind a gyerekek, mind a kísérő tanárok visszajelzése nagyon pozitív volt, a gyerekek szívesen vették volna, ha több idő áll rendelkezésre.

– A Laser Run sportág bemutatására kialakított „Laser sportlőtér” helyszínen a lövészet alapjait sajátították el a tanulók.

– A „Villám Tájfutás”  során több térképet is olvashattak, teljesíthettek energiájuk és kedvük szerint.

  – A „Fényvadász” interaktív sportfejlesztő játékot volt a legnehezebb abbahagyniuk. Változó felállásban újra és újra futni, versenyezni akartak egymás ellen a párok.

– Az alapszintű újraélesztés-képzés után lélegeztető AMBU baba és instruktor segítségével valóban mindenki kipróbálhatta az újraélesztés technikát ezzel erősítve a felelősségtudat kialakítását.

Reméljük, hogy lesz még alkalom hasonló esemény megszervezésére, és köszönjük a Farkasrét a Gyermekekért Alapítványnak a támogatást, finanszírozást, hogy ez az esemény létrejöhetett.

Az eseményről készült képek: http://farkasret-isi.hu/ottusa-versenyek/

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.